+47 917 56 568 kontakt@tekabygg.no

VÅRE TJENESTER

Vi er en pålitelig tømrerbedrift som tilbyr skreddersydde løsninger for rehabilitering og nybygg. Vår ekspertise dekker alle aspekter av byggeprosjekter, fra idé til ferdigstillelse. Kontakt oss i dag for en uforpliktende samtale, og la oss hjelpe deg med å realisere dine drømmer!

Vi hjelper deg med…

Nybygg

Realiser drømmeprosjektet ditt med vår ekspertise innen nybygg, der vi håndterer hele prosessen fra idé til ferdigstillelse.

Rehabilitering

Gjenoppdag bygningens potensial med våre rehabiliteringstjenester for en smidig og effektiv fornyelse.

NYBYGG

Vi har lang erfaring med å bygge alt fra små boliger til større næringsbygg, og vi tar oss av hele prosessen fra planlegging og prosjektering til gjennomføring og ferdigstillelse. Vårt team består av dyktige og erfarne håndverkere som har kunnskapen og ferdighetene som trengs for å levere et resultat av høy kvalitet.

Vi jobber tett med våre kunder for å sikre at alle deres ønsker og behov blir ivaretatt på en profesjonell måte. Vårt fokus på detaljer og nøyaktighet sikrer at resultatet blir akkurat slik du ønsker det. Vi er alltid oppdatert på de nyeste teknologiene og byggeprosessene, og vi bruker kun materialer av høy kvalitet for å sikre at ditt bygg vil stå seg over tid.

Vi setter stor pris på å kunne tilby våre kunder en stressfri opplevelse. Vi sørger for å koordinere alle faggrupper gjennom hele byggeprosessen, og vi tar ansvar for å levere prosjektet i henhold til planen. Vi har et bredt nettverk av samarbeidspartnere som vi har et godt samarbeid med, og som vi kan stole på for å levere kvalitetsarbeid.

Ta kontakt med oss i dag for å få en uforpliktende samtale om ditt nybygg-prosjekt. Vi ser frem til å samarbeide med deg og hjelpe deg med å realisere din drømmebolig eller ditt drømmeprosjekt.

 • Planlegging og prosjektering
 • Grunnarbeid og fundamentering
 • Rammeverk og bærende konstruksjoner
 • Tak og yttervegger
 • Vinduer og dører
 • Isolering og tetting
 • Elektrisk og VVS-installasjon
 • Ventilasjon og klimakontroll
 • Gulv, vegger og tak innvendig
 • Kjøkken og bad montering
 • Belysning og smarthusløsninger
 • Malerarbeid og overflatebehandling
 • Uteområder og landskapsarbeid
 • Energiløsninger og bærekraft
 • Byggetillatelser og kommunale krav

NYBYGG

Med lang erfaring i både små og store byggeprosjekter, sørger vårt dyktige team for en trygg og helhetlig prosess. Vi lytter nøye til kundens ønsker og behov, fokuserer på detaljer og benytter kvalitetsmaterialer for et flott, varig resultat.

Vi tilbyr en stressfri opplevelse ved å koordinere alle faggrupper og levere prosjektet etter planen. Vårt gode samarbeid med pålitelige partnere sikrer førsteklasses arbeid.

Kontakt oss for en uforpliktende prat om ditt nybygg-prosjekt – vi gleder oss til å realisere drømmene dine sammen med deg!

REHABILITERING

Rehabilitering kan være en utfordrende og kompleks prosess som krever kompetanse innenfor flere fagområder. Hos oss kan du være trygg på at vi håndterer koordineringen av alle faggrupper gjennom hele planleggings- og byggeprosessen. Vi jobber tett med deg som kunde for å sikre at alle dine ønsker og behov blir tatt hensyn til og ivaretatt på en profesjonell måte

Vi tar på oss oppdrag av alle størrelser, og uansett om du trenger oppussing av en enkelt leilighet eller rehabilitering av en hel bygård, vil vi sørge for at prosessen går smidig og effektivt. Vi har lang erfaring med å utføre rehabiliteringsprosjekter, og vårt team består av dyktige og erfarne håndverkere som kan levere et resultat av høy kvalitet.

Vi setter stor pris på å kunne tilby våre kunder en stressfri opplevelse, og vi tar oss av alt fra prosjektering og planlegging til gjennomføring og ferdigstillelse av prosjektet. Vi har et bredt nettverk av samarbeidspartnere som vi har et godt samarbeid med, og som vi kan stole på for å levere kvalitetsarbeid.

Ta kontakt med oss i dag for å få en uforpliktende samtale om dine rehabiliteringsbehov. Vi ser frem til å samarbeide med deg og hjelpe deg med å realisere ditt drømmeprosjekt.

 • Bygningsinspeksjon og tilstandsrapport
 • Energivurdering og energieffektivisering
 • Prosjektering og planlegging av rehabiliteringsarbeidet
 • Søknad om nødvendige tillatelser fra myndighetene
 • Utbedring av skader og mangler i konstruksjonen
 • Oppgradering av rør- og elektriske systemer
 • Forbedring av ventilasjon og inneklima
 • Utbedring av fuktskader og forebygging av fuktproblemer
 • Oppgradering av brannsikkerhet og rømningsveier
 • Etablering av universell utforming og tilgjengelighet
 • Oppussing og modernisering av overflater og innredning
 • Oppgradering av fasader og tak, inkludert isolering og tetting
 • Utbedring av grunnforhold, drenering og utomhusarealer
 • Implementering av smarte byggteknologier og automatiseringssystemer
 • Kvalitetskontroll, ferdigstillelse og dokumentasjon av rehabiliteringsprosjektet

REHABILITERING

Rehabilitering er en krevende prosess som krever tverrfaglig kompetanse. Vi koordinerer alle faggrupper og jobber tett med deg for å ivareta dine ønsker og behov profesjonelt. Vi tar oppdrag i alle størrelser og sikrer en smidig, effektiv prosess med erfarne håndverkere som leverer høy kvalitet.

Vi tilbyr en stressfri opplevelse, og tar hånd om prosjektering, planlegging, gjennomføring og ferdigstillelse. Med et bredt nettverk av samarbeidspartnere garanterer vi kvalitetsarbeid. Kontakt oss for en uforpliktende samtale om dine rehabiliteringsbehov og la oss realisere ditt drømmeprosjekt.

Tenker du på å fornye kjøkkenet ditt?

Power gir deg det kjøkkenet du drømmer om!

Er du klar for å ta skrittet og fornye kjøkkenet ditt? Vi har nå et spennende samarbeid med elektronikkjeden Power, som tilbyr Norema Urban Collection – et utvalgt sortiment av kjøkkenløsninger som selges flatpakket. Hos Power finner du alt du trenger for å skape ditt drømmekjøkken: klassiske og trendy fronter, benkeplater tilpasset ditt budsjett og et bredt utvalg hvitevarer.

Bytte av kjøkken er en stor investering, og det er viktig å gjøre de riktige valgene. Derfor står Powers erfarne kjøkkenkonsulenter klare til å guide deg gjennom prosessen, slik at du enkelt og inspirerende kan innrede ditt nye kjøkken. Best av alt – en tegnetime hos Power er helt uforpliktende og gratis!

For å komme i gang med ditt nye kjøkkenprosjekt, ta direkte kontakt med en av POWERs dyktige kjøkkenselgere:

Charlotte Veastad: charlotte.veastad@power.no

Trijntje Vlam: trijntje.vlam@power.no

Du kan også besøke POWERs butikk på Laguneveien 21, 5239 Rådal, eller ring +47 900 59 185 for å få mer informasjon og råd om ditt nye kjøkken.

Miljøbevissthet er viktig for oss, og Power leverer FSC- og svanemerkede kjøkken og benkeplater. Deres leverandør av heltre gjenbruker materiale for å produsere nye møbler og kjøkkentilbehør – en klok og bærekraftig løsning. Finn ut mer om dette på: https://www.denwoodbyhorn.dk/

Gjør drømmen til virkelighet og forny kjøkkenet ditt i dag med TEKA Bygg og Power!

Tenker du på å fornye kjøkkenet ditt?

Få drømmekjøkkenet med Power og Norema Urban Collection!

Power tilbyr flatpakkede kjøkkenløsninger, stilige fronter, benkeplater og hvitevarer. Deres erfarne kjøkkenkonsulenter hjelper deg gratis og uforpliktende.

Kontakt kjøkkenselgere

Charlotte Veastad charlotte.veastad@power.no

eller

Trijntje Vlam
trijntje.vlam@power.no,

Laguneveien 21, 5239 Rådal, eller ring +47 900 59 185.

Power leverer også miljøvennlige, FSC- og svanemerkede kjøkken. Lær mer på https://www.denwoodbyhorn.dk/.

Forvandle kjøkkenet ditt med TEKA Bygg og Power!

VÅRE SISTE PROSJEKTER

VASSTEIGEN

Vi har hatt gleden av å bygge en unik enebolig på Vassteigen i Bergen. Dette prosjektet ble gjennomført med massivtre, og elementene ble fraktet fra Lithaugen til Bergen med lastebil og heist på plass som et byggesett.

HUSET RAA

Huset Raa, byens nye og eneste av sitt slag, har vært en populær destinasjon siden åpningen i høsten 2018. Med en blanding av yogaloftet, spisested, klær, interiør og eventer, har Huset Raa skapt en helt spesiell atmosfære for besøkende i Bergen.

FANAFLATEN 12

Fanaflaten 12 har gjennomgått en omfattende renovering og ombygging fra et rødlanshus til et moderne funkishus. Huset, som opprinnelig ble bygget i 1979, fikk en helt ny etasje og store deler av de andre etasjene ble også renovert og ombygget.

Teka Bygg AS Logo

KONTAKTINFORMASJON

TEKA Bygg AS

Lønningsflaten 32 K
5258 Blomsterdalen