+47 917 56 568 kontakt@tekabygg.no

HUSET RAA

Huset Raa, byens nye og eneste av sitt slag, har vært en populær destinasjon siden åpningen i høsten 2018.

 • Dato: 12 April 2018
 • Kunde: Huset Raa
 • Prosjekt type: Rehabilitering

OM PROSJEKTET

Huset Raa, byens nye og eneste av sitt slag, har vært en populær destinasjon siden åpningen i høsten 2018. Med en blanding av yogaloftet, spisested, klær, interiør og eventer, har Huset Raa skapt en helt spesiell atmosfære for besøkende i Bergen.

Nå, etter noen år med drift, er det på tide å gi huset en nødvendig oppgradering. Rehabiliteringen av Huset Raa er i full gang, og vil gi enda mer liv og sjarm til denne unike destinasjonen. Huset vil bli utvidet og forbedret, men samtidig beholde sin særegne stil og atmosfære.

  Huset Raa er et sted for de som ønsker å slappe av, nyte god mat og drikke, og oppleve kreative og spennende arrangementer. Med yogaloftet kan besøkende nyte en avslappende yogaøkt eller andre typer treningsøkter, mens spisestedet serverer deilige retter laget av lokale og økologiske råvarer.

  Huset Raa er også en destinasjon for de som er interessert i mote og interiør. Butikken har et bredt utvalg av klær og interiørprodukter fra både lokale og internasjonale designere.

  Huset Raa er også kjent for å være vertskap for en rekke spennende arrangementer og konserter. Fra live-musikk og DJ-er, til kunstutstillinger og andre kulturelle arrangementer, er det alltid noe spennende som skjer på Huset Raa.

  Rehabiliteringen av Huset Raa vil sørge for at dette unike stedet forblir en perle i Bergens uteliv. Den nye og forbedrede versjonen vil tiltrekke seg både faste og nye besøkende, og skape enda mer liv og atmosfære rundt denne fantastiske destinasjonen.

  Huset Raa er en viktig bidragsyter til kulturen og livet i Bergen, og med rehabiliteringen vil den forbli en populær destinasjon for besøkende fra hele verden. Kom og opplev denne unike destinasjonen i Bergen, og la deg forføre av dens sjarm og atmosfære.

  FLERE PROSJEKTER

  VASSTEIGEN

  Vi har hatt gleden av å bygge en unik enebolig på Vassteigen i Bergen. Dette prosjektet ble gjennomført med massivtre, og elementene ble fraktet fra Lithaugen til Bergen med lastebil og heist på plass som et byggesett.

  HUSET RAA

  Huset Raa, byens nye og eneste av sitt slag, har vært en populær destinasjon siden åpningen i høsten 2018. Med en blanding av yogaloftet, spisested, klær, interiør og eventer, har Huset Raa skapt en helt spesiell atmosfære for besøkende i Bergen.

  FANAFLATEN 12

  Fanaflaten 12 har gjennomgått en omfattende renovering og ombygging fra et rødlanshus til et moderne funkishus. Huset, som opprinnelig ble bygget i 1979, fikk en helt ny etasje og store deler av de andre etasjene ble også renovert og ombygget.

  Teka Bygg AS Logo

  KONTAKTINFORMASJON

  TEKA Bygg AS

  Lønningsflaten 32 K
  5258 Blomsterdalen