+47 917 56 568 kontakt@tekabygg.no

VASSTEIGEN

Vi har hatt gleden av å bygge en unik enebolig på Vassteigen.

 • Dato: 01 April 2019
 • Kunde: 
 • Prosjekt type: Nybygg

OM PROSJEKTET

Vi har hatt gleden av å bygge en unik arkitekttegnet enebolig på Vassteigen i Bergen, bygget med miljøvennlig massivtre. Byggematerialet gir en rustikk og naturlig atmosfære samt gode egenskaper når det gjelder bærekraft, miljø, inneklima, byggetid og presisjon.

Eneboligen skiller seg ut med sitt særegne design og bruk av bærekraftige materialer, og de eksponerte trekonstruksjonene bidrar til et behagelig inneklima ved å ta opp og gi fra seg fuktighet, samt lagre varme.

Massivtre har lav vekt og stor styrke, noe som muliggjør bygging av høyhus i tre. De robuste overflatene motstår slitasje og kan enkelt overflatebehandles, mens levetiden for massivtre er beregnet til minimum 50 år ved anbefalt vedlikehold.

Ved hjelp av nøye planlegging og effektiv logistikk ble byggeprosessen rask og presis, med fabrikkutsparinger for dører, vinduer og tekniske føringer. Massivtreelementene ble fraktet fra Østerrike til Bergen og heist på plass som et byggesett, med løfteanordninger montert i riktig rekkefølge. Dette prosjektet demonstrerer de mange fordelene ved å bruke massivtre som byggekomponent for fremtidige bærekraftige byggeprosjekter.

Du kan lese mer om Massivtre her

  Byggeprosessen av Vassteigen var en stor utfordring, men vår dyktige team jobbet hardt for å sørge for at alle elementene ble plassert på riktig måte. Resultatet er en fantastisk enebolig som skiller seg ut fra mengden, og som vil stå stødig og solid i mange tiår fremover.

  Vassteigen-prosjektet viser at vi har evnen og ekspertisen til å takle store og utfordrende prosjekter, samtidig som vi leverer på en miljøvennlig og bærekraftig måte. Med vårt erfarne team og vårt fokus på kvalitet og presisjon, kan vi levere unike og bærekraftige boliger som vil tilfredsstille selv de mest kresne kundene.

  FLERE PROSJEKTER

  VASSTEIGEN

  Vi har hatt gleden av å bygge en unik enebolig på Vassteigen i Bergen. Dette prosjektet ble gjennomført med massivtre, og elementene ble fraktet fra Lithaugen til Bergen med lastebil og heist på plass som et byggesett.

  HUSET RAA

  Huset Raa, byens nye og eneste av sitt slag, har vært en populær destinasjon siden åpningen i høsten 2018. Med en blanding av yogaloftet, spisested, klær, interiør og eventer, har Huset Raa skapt en helt spesiell atmosfære for besøkende i Bergen.

  FANAFLATEN 12

  Fanaflaten 12 har gjennomgått en omfattende renovering og ombygging fra et rødlanshus til et moderne funkishus. Huset, som opprinnelig ble bygget i 1979, fikk en helt ny etasje og store deler av de andre etasjene ble også renovert og ombygget.

  Teka Bygg AS Logo

  KONTAKTINFORMASJON

  TEKA Bygg AS

  Lønningsflaten 32 K
  5258 Blomsterdalen