+47 917 56 568 kontakt@tekabygg.no

OM OSS

Vår Visjon: Å levere arbeid av høy kvalitet til konkurransedyktige priser

HVEM ER TEKA BYGG?

TEKA Bygg AS er et tømrerfirma som ble grunnlagt i 1995 av Trond-Einar, en erfaren tømrer med over 25 års erfaring innen bransjen. Han har utdannelse som tømrer og har jobbet med byggprosjektering og tømrerfaget i mange år. Siden oppstarten har vi vokst og utviklet oss, og i dag teller vi 10 dyktige ansatte som jobber sammen for å levere kvalitetsarbeid til alle våre kunder.

Vi utfører alt fra mindre reparasjoner og oppussingsprosjekter til større byggeprosjekter, og har bred erfaring innenfor alle områder av tømrerfaget. Våre tjenester inkluderer blant annet taklegging, gulvlegging, isolering, kjøkkenmontering, restaurering av gamle hus og oppføring av nye hus. Vi har også opparbeidet oss god erfaring med totalentrepriser og har styring av alle fagene i en byggeprosess.

Vår suksess skyldes i stor grad våre dyktige ansatte. Vi har mange erfarne tømrere med på laget som deler vår lidenskap for å levere kvalitetsarbeid til våre kunder. Vi jobber hardt for å bygge opp ett solid byggefirma som er kjent for å levere arbeid av høy kvalitet til konkurransedyktige priser. Vi er stolte av jobben vi gjør og legger alltid vår ære i å levere arbeid som er av høy kvalitet og til kundens fulle tilfredshet. Kontakt oss i dag for å finne ut mer om hvordan vi kan hjelpe deg med ditt neste tømrerprosjekt.

MØT VÅRT TEAM

Trond-Einar Hermansen

Trond-Einar Hermansen

Daglig leder

917 56 568

  Monica

  Monica

  Administrasjon

  930 97 784

  Dennis

  Dennis

  Tømrer

  950 76 868

  Mikal

  Mikal

  Tømrer

  988 59 112

  Andrzej

  Andrzej

  Tømrer

  966 60 627

  Adrian

  Adrian

  Tømrer

  410 77 961

  Teka Bygg AS Logo

  KONTAKTINFORMASJON

  TEKA Bygg AS

  Lønningsflaten 32 K
  5258 Blomsterdalen