+47 917 56 568 kontakt@tekabygg.no

VÅRE PROSJEKTER

Vi tar på oss alle typer prosjekter: Små, mellomstore og store prosjekter

Her er en oversikt over våre ferdige prosjekter, som viser bredden og variasjonen av vårt arbeid. Vårt erfarne team sikrer at hvert eneste detalj i ditt prosjekt blir utført på en god måte, fra start til slutt.

VASSTEIGEN

VASSTEIGEN

Vi har hatt gleden av å bygge en unik enebolig på Vassteigen i Bergen. Dette prosjektet ble gjennomført med massivtre, og elementene ble fraktet fra Lithaugen til Bergen med lastebil og heist på plass som et byggesett.

HUSET RAA

HUSET RAA

Huset Raa, byens nye og eneste av sitt slag, har vært en populær destinasjon siden åpningen i høsten 2018. Med en blanding av yogaloftet, spisested, klær, interiør og eventer, har Huset Raa skapt en helt spesiell atmosfære for besøkende i Bergen.

FANAFLATEN 12

FANAFLATEN 12

Fanaflaten 12 har gjennomgått en omfattende renovering og ombygging fra et rødlanshus til et moderne funkishus. Huset, som opprinnelig ble bygget i 1979, fikk en helt ny etasje og store deler av de andre etasjene ble også renovert og ombygget.

Ta kontakt for en prat!

Vi har over 25 års erfaring innen tømrerfaget og kan hjelpe deg med alt fra små reparasjoner og oppussingsprosjekter til større byggeprosjekter og totalentrepriser. Vi er alltid klare til å hjelpe deg, så hvis du vil vite mer om hva vi kan tilby eller ønsker å diskutere ditt neste tømrerprosjekt med oss, er det bare å kontakte oss. Og husk, det er helt uforpliktende å ta en prat med oss! Vi gleder oss til å høre fra deg og se hva vi kan gjøre for deg.

Teka Bygg AS Logo

KONTAKTINFORMASJON

TEKA Bygg AS

Lønningsflaten 32 K
5258 Blomsterdalen